زینک PCA صنعتی (ZINC PCA)

کد محصول: H01023

 

زینک پی سی ای | PCA 

  • نام محصول: زینک PCA صنعتی (Zinc PCA)

  • فرمول شیمیایی: C₅H₆NO₃Zn

  • نام‌گذاری آیوپاک: Zinc 5-oxo-2-pyrrolidinecarboxylate

  • تولیدکنندگان / برندهای موجود: تولیدکنندگان و برندهای معتبر ایرانی و خارجی

  • گرید: صنعتی، آرایشی‌بهداشتی

  • خلوص: 99%

  • نوع محصول: ترکیب روی و پی‌سی‌ای (PCA)

  • بسته‌بندی: متناسب با نوع سفارش و شرایط تأمین

  • فرم محصول: پودر سفید، کریستال یا گرانول

     

     استعلام قیمت روز و پیش‌فاکتور: 02192003669 

     

    زینک PCA صنعتی | گرید: آرایشی‌/ بهداشتی | تأمین: عمده و تناژی

    زینک PCA صنعتی ترکیبی حاوی روی است که به دلیل خواص تنظیم‌کنندگی چربی پوست، در فرمولاسیون محصولات مراقبت از پوست، به‌ویژه محصولات مناسب پوست چرب و مستعد آکنه، کاربرد دارد. برای دریافت اطلاعات فنی، بررسی موجودی، خرید زینک PCA صنعتی و استعلام قیمت روز، با کارشناسان نواشیمی از طریق شماره 02192003669 تماس بگیرید.

    فرم درخواست پشتیبانی
    تماس با تیم فروش

    ارتباط با تـیم فروش نُـوا شیمی

    سبد خرید